Betwinner Review

Εκτίμηση:

Μπόνους καλωσορίσματος :

Μπόνους 100 EUR

Εγγραφή

Betwinner

Μπόνους BetWinner – 100% μπόνους για το καζίνο και για αθλητικά στοιχήματα

Τα μπόνους αποτελούν βασικό μέρος της στοιχηματικής απόλαυσης. Με τη BetWinner, αυτό δεν διαφέρει. Η BetWinner δίνει μπόνους και σε νέους και σε υφιστάμενους παίκτες!

Τα μπόνους ανήκουν στα πιο ενδιαφέροντα μέρη του χαρτοφυλακίου των γραφείων στοιχημάτων. Λόγω αυτών, τα περισσότερα γραφεία κυριολεκτικά προσπαθούν να ξεπεράσουν αλλήλους προσπαθώντας να ευχαριστήσουν τους παίκτες. Πώς τα πάει η BetWinner ως προς αυτό;

Μπόνους BetWinner

Με το ποικίλο μενού μπόνους του, αυτό το γραφείο στοιχημάτων δεν μπορεί να μείνει πίσω. Θα τα βρείτε όλα σε μία κατηγορία που λέγεται Προωθητικές ενέργειες, που βρίσκεται στο επάνω μενού. Το μενού είναι πολύ εκτεταμένο και ενημερώνεται τακτικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανυπομονείτε για τα παρακάτω:

Μπόνους καλωσορίσματος

Το μπόνους καλωσορίσματος είναι ένα διηνεκές αστέρι που μπορούμε να βρούμε στο μενού σχεδόν κάθε γραφείου στοιχημάτων. Είναι ένα στοιχείο που παρακινεί παίκτες που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα στοιχηματίσουν με αυτό το συγκεκριμένο γραφείο στοιχημάτων.

Στην περίπτωση του BetWinner, μπορείτε να λάβετε ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση έως 100€ ή αντίστοιχου ποσού σε ξένο νόμισμα. Για να λάβετε αυτό το μπόνους, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας και να κάνετε την πρώτη σας κατάθεση. Πρέπει να κάνετε κατάθεση τουλάχιστον 1€.

Ωστόσο, πρέπει να ικανοποιείτε τις προϋποθέσεις για το μπόνους. Πρέπει να στοιχηματίσετε το ποσό του μπόνους τουλάχιστον 5 φορές σε σωρευτικά στοιχήματα. Καθένα από αυτά τα σωρευτικά στοιχήματα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 3 γεγονότα και τουλάχιστον 3 γεγονότα πρέπει να έχουν απόδοση μεγαλύτερη από το 1,40. Όλες οι ημερομηνίες έναρξης των γεγονότων πρέπει να εμπίπτουν εντός της περιόδου ισχύος της προσφοράς.

Δεύτερο μπόνους καλωσορίσματος

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να λάβουν και ένα μπόνους καλωσορίσματος 100%, αξίας έως 300€. Και πάλι ισχύει ο κανόνας της ελάχιστης κατάθεσης, που πρέπει να είναι τουλάχιστον 1€.

Η διαφορά έγκειται στις προϋποθέσεις μπόνους. Σε αυτή την περίπτωση και το μπόνους και η κατάθεση πρέπει να γίνουν στις παιχνιδομηχανές τύπου κουλοχέρη τουλάχιστον 28 φορές. Το ποσό μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει «περιστραφεί» μόνον όταν έχουν αξιολογηθεί όλα τα στοιχήματα εντός του εύρους του ποσού που έχει πονταριστεί.

Επιστροφή χρημάτων

Αυτό το μπόνους δίνει στον παίκτη την ευκαιρία να λάβει έως και το 25% του ποσού που κατατέθηκε στον λογαριασμό μπόνους μέσω των συστημάτων πληρωμών AstroPay, Paykasa, Jeton και Papara.

Ημέρα Νικηφόρων παιχνιδιών

Τα αποκλειστικά Νικηφόρα παιχνίδια προσφέρουν ένα μπόνους. Με αυτά, μπορείτε να λαμβάνετε ένα μπόνους έως 100€ και 5 δωρεάν περιστροφές του Lucky Wheel (Τυχερού τροχού), κάθε Παρασκευή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε τα παιχνίδια που επισημαίνονται αναλόγως, να συμπληρώσετε ποσά στον λογαριασμό σας την Παρασκευή και να περιμένετε μία ελκυστική νίκη.

Πριν κάνετε μία ανάληψη, πρέπει να στοιχηματίσετε το ποσό μπόνους 30 φορές, και πάλι σε Νικηφόρα παιχνίδια. Πρέπει να το κάνετε εντός 24 ωρών από την πίστωση του μπόνους. Το μπόνους περιορίζεται σε μέγιστο ποσό 100€. Η κατάθεση πρέπει να είναι τουλάχιστον 1€.

Σωρευτής της ημέρας

Η αρχή του σωρευτή είναι απλή. Από το πλήρες φάσμα των αθλητικών γεγονότων, επιλέγονται αυτά με τη μεγαλύτερη πιθανότητα κέρδους. Ακολούθως συνδυάζονται σε πολλούς επονομαζόμενους σωρευτές στα Αθλητικά και στα Ζωντανά γεγονότα. Επιλέξτε τον σωρευτή σας και εάν είστε τυχεροί, οι αποδόσεις σας θα αυξηθούν έως 10%, όταν κερδίσει.

Οι προϋποθέσεις είναι απλές. Για αρχή, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Advancebet για τον Σωρευτή της ημέρας. Περαιτέρω, ο λογαριασμός μπόνους δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στοιχήματα και ο σωρευτής δεν μπορεί να αλλάξει.

Τυχερή μέρα

Η Τυχερή μέρα είναι μία καθημερινή λοταρία. Με αυτή, μπορείτε να κερδίσετε έως 500 πόντους μπόνους καθημερινά. Πώς λειτουργεί; Πρώτα, πρέπει να κυλήσετε στη σελίδα προσφορών και να πάρετε δελτίο. Το όριο είναι πάντα ένα δελτίο την ημέρα. Πριν ξεκινήσει η κλήρωση, επιβεβαιώνετε τη συμμετοχή σας, κάνοντας ένα αθλητικό στοίχημα της επιλογής σας. Το στοίχημα πρέπει να είναι άνω του 1€ με απόδοση 1,8. Μόλις γίνει το ποντάρισμα, ο αριθμός λογαριασμού περιλαμβάνεται στην κληρωτίδα. Η κληρωτίδα αφορά πόντους μπόνους, με την κλήρωση να λαμβάνει χώρα στις 8:00 μμ UTC.

Μετά το τέλος της κλήρωσης, μπορείτε να δείτε εάν ο αριθμός σας είναι μεταξύ των νικητών. Η λίστα δημοσιεύεται στη σελίδα γεγονότων. Εάν είστε ένας από τους τυχερούς που έχουν επιλεγεί, θα λάβετε 500 πόντους μπόνους. Θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών από το τέλος της κλήρωσης. Ο νικητής επιλέγεται τυχαία.

Δωρεάν δελτίο από το TOMBALA

Πως μπορείτε να βρείτε δωρεάν δελτία; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε 5 στοιχήματα και δικαιούστε αυτόματα ένα δελτίο. Η αξία του δελτίου είναι πάντα ίση με το 20% του αθροίσματος των 5 προηγούμενων δελτίων σας. Δεν υπάρχει όριο στην αξία του δελτίου ή στον αριθμό των δελτίων που μπορεί να λάβει κάθε παίκτης.