Πληρωμές στη BetWinner – πώς να καταθέσετε χρήματα και να κάνετε ανάληψη των κερδών σας;

Betwinner pay

Εξοικειωθείτε με τις πληρωμές της  BetWinner πριν αρχίσετε να παίζετε. Ο χρήσιμο ς οδηγός μας θα σας βοηθήσει. Ποιοι τρόποι πληρωμής προσφέρουν τα μεγαλύτερα οφέλη στη BetWinner; Ξέρουμε την απάντηση.

Οι μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης είναι ένα κρίσιμο ζήτημα για πολλούς παίκτες. Πως πλασάρεται η BetWinner ως προς τις επιλογές πληρωμών;

Η BetWinner και οι διάφοροι τρόποι πληρωμής

Ο αριθμός των τρόπων κατάθεσης και ανάληψης είναι ήδη ένα από τα δυνατά στοιχεία αυτού του νέου ονόματος στη στοιχηματική αγορά. Αυτή τη στιγμή διατίθενται περισσότεροι από 200 τρόποι πληρωμών στη BetWinner, τοποθετώντας έτσι τον πάροχο μεταξύ των γραφείων στοιχημάτων με τον μεγαλύτερο αριθμό διαθέσιμων τρόπων πληρωμής στον κόσμο.

Ωστόσο, οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν διατίθενται όλοι στην χώρα τους τη δεδομένη στιγμή. Παρότι το φάσμα τρόπων πληρωμής περιορίζεται γεωγραφικά, εξακολουθούν να υπάρχουν συνήθως αρκετές δεκάδες επιλογών από τις οποίες μπορεί να επιλέξει κάποιος σε κάθε περιοχή.

Συνεπώς, η επιλογή των τρόπων πληρωμής που είναι διαθέσιμοι στη BetWinner είναι επαρκώς μεγάλη. Για παράδειγμα, στο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνονται προπληρωμένες κάρτες και η επιλογή χρήσης κρυπτονομισμάτων. Συγκεκριμένα, οι παίκτες έχουν περισσότερες από 10 επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών Bitcoin, Ethereum κ.λπ. Αντίθετα, ωστόσο, ως προς τις γενικά δημοφιλείς εναλλακτικές, δεν θα βρούμε στη BetWinner την πύλη πληρωμών PayPal ή το σουηδικό σύστημα Trustly.

Ως προς τους συχνά χρησιμοποιούμενους τρόπους πληρωμής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κλασικές επιλογές που διατίθενται σχεδόν παντού, όπως πληρωμές με κάρτα ή τραπεζική μεταφορά. Διατίθεται επίσης μία ολόκληρη γκάμα κατά τόπους συστημάτων, όπως το Yandex, το Webmoney και το Nordea.

Από άποψη ασφάλειας, κάθε παίκτης μπορεί να είναι εντελώς ήσυχος. Όποιον τρόπο κι αν επιλέξει, είναι εντελώς ασφαλής χάρη στην κρυπτογράφηση. Συνεπώς, ο κίνδυνος λανθασμένης χρήσης των ευαίσθητων δεδομένων της κάρτας πληρωμών σας ελαχιστοποιείται από τον πάροχο.

Τρόποι ανάληψης

Η ελάχιστη ανάληψη είναι 1,50€ ή παρόμοιο ποσό σε άλλο νόμισμα της επιλογής σας. Δεν υπάρχει μέγιστο όριο αναλήψεων. Η ανάληψη χρημάτων είναι δωρεάν. Ανάλογα με την μέθοδο που επιλέγετε, για την ανάληψη μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά ή μερικές μέρες. Ο μέγιστος χρόνος επεξεργασίας αιτήματος είναι 15 λεπτά, ενώ για παράδειγμα για την ανάληψη χρημάτων μέσω κάρτας πληρωμών χρειάζεται περισσότερο – έως 7 ημέρες. Δεν υπάρχουν χρεώσεις για την ανάληψη των κεφαλαίων σας. Για να κάνει ανάληψη των κεφαλαίων, ο παίκτης πρέπει να έχει επαληθεύσει τον λογαριασμό του.

Μέθοδοι κατάθεσης

Η ελάχιστη κατάθεση είναι 1€, ή αντίστοιχο ποσό στο σχετικό νόμισμα. Δεν υπάρχει μέγιστο ποσό κατάθεσης. Οι καταθέσεις γίνονται δωρεάν. Η επεξεργασία είναι στιγμιαία για όλες τις μεθόδους.

Ποιον τρόπος πληρωμής να επιλέξετε

Δεδομένου του γεγονότος ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για χρεώσεις, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή που διασφαλίζει την ταχύτερη επεξεργασία, δηλ. για παράδειγμα ψηφιακά πορτοφόλια (Skrill και άλλα). Είναι δημοφιλή, όχι μόνο λόγω της ταχύτητάς τους, αλλά και λόγω της προστασίας απορρήτου. Φορτώνετε τα χρήματα σας σε έναν εικονικό λογαριασμό. Η ανάληψη με κάρτα και η τραπεζική μεταφορά είναι επίσης δημοφιλείς τρόποι για τους παίκτες.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον ο τρόπος με τον οποίο έχετε τουλάχιστον μία κατάθεση για να κάνετε ανάληψη.

Δεδομένου του γεγονότος ότι όλες οι μέθοδοι κατάθεσης γίνονται στη στιγμή, η γκάμα επιλογών σας είναι σε κάποιο βαθμό πιο μεγάλη.

Για παράδειγμα, πολλοί παίκτες επιλέγουν την κλασική κατάθεση με κάρτα, κυρίως γιατί η μεταφορά των χρημάτων είναι εξαιρετικά άνετη και δεν χρειάζεται εγγραφή. Συνήθως γίνονται αποδεκτές οι χαραγμένες κάρτες Visa και στην περίπτωση της Mastercard, είναι καλύτερα να βρείτε πρώτα τις προϋποθέσεις χρήσης.

Παρότι οι μεταφορές μέσω κάρτας πληρωμών θεωρούνται ασφαλείς, εάν, παρ’ όλ’ αυτά έχετε κάποιες αμφιβολίες, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε αντ’ αυτής την κλασική τραπεζική μεταφορά. Ωστόσο, ένα μειονέκτημα είναι ότι το γραφείο στοιχημάτων πρέπει να υποστηρίζει τις στιγμιαίες τραπεζικές μεταφορές για την τράπεζά σας, διαφορετικά για την όλη διαδικασία μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες. Η στιγμιαία πραγματοποίηση μίας πληρωμής δεν επιφέρει συνήθως άλλες χρεώσεις. Ωστόσο, οι καταθέσεις μέσω τραπεζικής μεταφοράς είναι σε κάποιο βαθμό λιγάκι πιο σύνθετες, πρέπει να εισάγετε πολλές πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία στην οποία επιθυμείτε να αποστείλετε τα χρήματα.

Αντίθετα, η χρήση ψηφιακών πορτοφολιών είναι πολύ απλή και κάθε γραφείο στοιχημάτων προσφέρει πολλές επιλογές. Για παράδειγμα, στις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες περιλαμβάνεται το ψηφιακό πορτοφόλι Skrill.