Εφαρμογή BetWinner – πώς να την χρησιμοποιήσετε; Τα πάντα για την εφαρμογή για κινητά σε ξεκάθαρη μορφή

Betwinner_app

Γνωρίζατε ότι η BetWinner έχει τη δική της εφαρμογή για κινητά; Γιατί να παίξετε με το κινητό και ποια πλεονεκτήματα έχει η εφαρμογή της BetWinner; Δείτε τα πλεονεκτήματά της μόνοι σας.

Οι παίκτες σήμερα δεν είναι πλέον ικανοποιημένοι να παίζουν σε υπολογιστή. Το προσφέρει η εφαρμογή BetWinner;

Πλεονεκτήματα της εφαρμογής για κινητά

Η εφαρμογή για κινητά αποτελεί έναν πλήρη και ασφαλή τρόπο παιχνιδιού οπουδήποτε ανά πάσα στιγμή. Το περιβάλλον της περιέχει όλες τις λειτουργίες της κλασικής διαδικτυακής διεπαφής με τις οποίες είστε εξοικειωμένοι. Ωστόσο, έχει προσαρμοστεί για λειτουργία σε μικρότερες οθόνες συσκευών κινητών. Η μόνη προϋπόθεση για την χρήση της εφαρμογής της BetWinner είναι η πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Έτσι, χάρη στην εφαρμογή, ο στοιχηματισμός είναι απλός και εξαιρετικά άνετος. Μπορείτε να στοιχηματίσετε όποτε έχετε χρόνο, ή όποτε έχετε διάθεση. Μπορείτε απλά να περάσετε τον χρόνο σας με ένα φοβερό παιχνίδι, για παράδειγμα, όταν ταξιδεύετε με μέσα μαζικής μεταφοράς. Φυσικά, η εφαρμογή δεν χρησιμοποιείται μόνον για παιχνίδι, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και για να καταθέσετε χρήματα ή να αιτηθείτε για μπόνους και προωθητικές προσφορές.

Η εφαρμογή BetWinner είναι πολύ καλά βελτιστοποιημένη για χρήση και ταυτόχρονα είναι φιλική για τον χρήστη. Η ενότητα διαμορφωμένων αγαπημένων στοιχείων θα καταστήσει επίσης την πλοήγηση πιο εύκολη για εσάς. Με την πρώτη ματιά, η έννοιά της μπορεί να μας θυμίσει ένα άλλο γνωστό γραφείο στοιχημάτων – το 365bet.

Με τις περαιτέρω ενημερώσει, η εφαρμογή BetWinner έχει την ευκαιρία να λάβει τη θέση της μεταξύ των καλύτερων εφαρμογών στη σχετική αγορά. Μπορούμε να συμβουλεύουμε τους παίκτες σε όλη την αγορά. Συνεπώς το μόνο του σφάλμα είναι το γεγονός ότι η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους παίκτες στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, αλλά δυστυχώς δεν διατίθεται για παίκτες στη Μεγάλη Βρετανία.

Σε ποιες συσκευές διατίθεται η BetWinner;

Η εφαρμογή που διατίθεται για συσκευές οι οποίες χρησιμοποιούν σύστημα Android καθώς και για smartphone και άλλες συσκευές με τον εξοπλισμό. Και στις δύο περιπτώσεις, μπορείτε να την αποκτήσετε εντελώς δωρεάν.

Από που να κατεβάσετε την εφαρμογή

Ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε την εφαρμογή είναι απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο www.betwinner.com. Παρακαλούμε να σημειωθεί ότι δεν θα βρείτε την εφαρμογή στο App Store ή στο Google Play.

Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή

Για το iOS:

 1. Μπείτε στον ιστότοπο της BetWinner στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
 2. Βρείτε τον σύνδεσμο Εφαρμογή για κινητά, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να λάβετε το αρχείο εγκατάστασης.
 3. Επιλέξτε την εφαρμογή για το λειτουργικό σας σύστημα, δηλ. για iOS. Δεν δηλώνονται εδώ απαιτήσεις διαμόρφωσης εδώ. Ωστόσο, εάν θέλετε να είστε σίγουρος ότι θα λειτουργεί η εφαρμογή, χρησιμοποιήσετε την τελευταία έκδοση.
 4. Η φόρτωση διαρκεί μερικά λεπτά.
 5. Πριν αρχίσετε να εγκαθιστάτε την εφαρμογή, πρέπει να σχεδιαστεί ως εταιρική εφαρμογή. Θα βρείτε αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις κάτω από το στοιχείο Διαχείριση συσκευής.
 6. Στη συνέχεια επιλέγοντας το KONTRAST,000, επισημαίνετε την εφαρμογή ως αξιόπιστη.
 7. Καθώς λαμβάνει χώρα η επιτυχής αξιολόγηση, μπορείτε να αρχίσετε να στοιχηματίζετε.

 

Για τα Android:

 1. Πριν αρχίσει η διαδικασία εγκατάστασης, βεβαιωθείτε ότι σας επιτρέπεται να εγκαταστήσετε εφαρμογές από άγνωστες πηγές. Θα βρείτε αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις συσκευής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σύστημά σας δεν μπορεί να επαληθεύσει αυτή την εφαρμογή, καθώς δεν εγκαταστάθηκε από το Google Play, το οποίο αποτελεί την επίσημη πηγή εφαρμογών για τα Android.
 2. Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο της BetWinner στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
 3. Βρείτε το κουμπί Εφαρμογή για κινητά, που θα σας ανακατευθύνει για να κατεβάσετε ένα αρχείο .apk.
 4. Επιλέξτε την εφαρμογή για Android. Απαιτείται έκδοση 4.1 ή νεώτερη.
 5. Θα πρέπει να αρχίσει η λήψη του αρχείου αυτόματα.
 6. Μόλις τελειώσει η λήψη, θα πρέπει να δείτε ένα αρχείο με την επέκταση .apk μεταξύ των πιο πρόσφατα ληφθέντων αρχείων.
 7. Ανοίξτε το κάνοντας κλικ σε αυτό. Θα πρέπει να ξεκινήσει η εγκατάσταση της εφαρμογής αυτόματα.

 

Πώς να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή

Στην εφαρμογή, θα χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό με αυτό στην έκδοση για κινητά με πανομοιότυπα στοιχεία σύνδεσης. Για να παίξετε, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και των κωδικό πρόσβασής σας επανειλημμένα.

Στο Android, δημιουργήστε απλά έναν κωδικός πρόσβασης σύνδεσης τεσσάρων χαρακτήρων. Στο σύστημα iOS, μπορείτε να συνδεθείτε ακόμα και με το δακτυλικό σας αποτύπωμα αγγίζοντας την υπηρεσία Touch ID (Αναγνωριστικό αφής).