Τα πάντα για την τεχνική υποστήριξη του BetWinner και την επισκόπηση επαφών

Betwinner support

Πώς να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της BetWinner; Θα βρείτε την παρακάτω επισκόπηση. Θα αποκαλύψουμε πώς λειτουργεί η υποστήριξη της BetWinner και τι πρέπει να προσέξουμε.

Η ποιότητα ενός γραφείου στοιχημάτων ορίζεται, μεταξύ άλλων, από το επίπεδο της τεχνικής υποστήριξης. Πώς τα πάει ο ιστότοπος της BetWinner ως προς αυτό και πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών;

Σχετικά με την τεχνική υποστήριξη της BetWinner

Η υποστήριξη πελατών αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος του παιχνιδιού, ιδιαιτέρως όταν οι παίκτες καταθέτουν μεγαλύτερα ποσά στους λογαριασμούς τους. Συνεπώς, οι εκπαιδευμένοι εργαζόμενοι που επικοινωνούν με τους πελάτες θα πρέπει να αποτελούν ένα απαραίτητο μέρος του γραφείου στοιχημάτων.

Η λειτουργική υποστήριξη πελατών με επαγγελματική προσέγγιση θα εκτιμηθεί και από τους αρχάριους και από τους προχωρημένους. Οι υπάλληλοι του γραφείου στοιχημάτων επιλύουν κάθε είδους προβλήματα σε τακτική βάση και θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας.

Διαθέσιμες μορφές υποστήριξης πελατών

Η υποστήριξη πελατών λειτουργεί συνεχώς. Διατίθεται στη μορφή ζωντανών συνομιλιών (live chat), εντύπων, e-mail και τηλεφωνημάτων. Εάν θέλετε να αντιμετωπιστεί το ερώτημά σας το συντομότερο δυνατόν, χρησιμοποιήστε την γραμμή τηλεφώνου. Για επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τη ζωντανή συνομιλία. Για μία απάντηση μέσω e-mail ή στο έντυπο μπορεί χρειαστούν αρκετές ώρες.

Φόρμα επικοινωνίας

Μπορείτε να κάνετε μία ερώτηση απευθείας στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας. Κατόπιν θα λάβετε μία απάντηση μέσω e-mail. Μπορείτε να γράψετε την απάντησή σας σε οποιαδήποτε από τις πολλές γλώσσες που υποστηρίζονται. Πρόκειται για μία καλή επιλογή εάν δεν μιλάτε αγγλικά.

Τηλεφωνική γραμμή

Η τηλεφωνική γραμμή είναι διαθέσιμη συνεχώς αλλά τα Σαββατοκύριακα οι περίοδοι αναμονής είναι συνήθως μεγαλύτερες. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι κλήσεις σε αυτή την τηλεφωνική γραμμή επιφέρουν χρέωση. Επίσης να θυμάστε ότι η υποστήριξη διατίθεται αποκλειστικά στην αγγλική.

Αριθμός τηλεφώνου εξυπηρέτησης πελατών: +44 203 936-29-96

E-mail

Η κύρια διεύθυνση e-mail επικοινωνίας είναι support@betwinner.com. Μπορείτε να διαμορφώσετε το ερώτημά σας σε οποιαδήποτε από τις γλώσσες που υποστηρίζονται. Και πάλι, πρόκειται για μία λύση για επισκέπτες από μη αγγλόφωνες χώρες.

Ανάλογα με τον συγκεκριμένο τύπο ερωτήματος, μπορείτε να στείλετε και τις προτάσεις σας στη διεύθυνση:

  • Γενικά ερωτήματα: info-en@betwinner.com
  • ασφάλεια: security@betwinner.com (να σημειωθεί, ωστόσο, εδώ συνίσταται η επικοινωνία στην αγγλική)
  • μάρκετινγκ: marketing@betwinner.com
  • οικονομικά και λογαριασμοί: accounting@betwinner.com
  • πρόγραμμα συνεργατών: support@betwinneraffiliates.com

Live chat (ζωντανή συνομιλία)

Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο για τη ζωντανή συνομιλία στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε απευθείας με τους εκπροσώπους της BetWinner. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και τις ημέρες της εβδομάδας, μπορεί να συμβεί ο υπάλληλος που είναι υπεύθυνος για τη συνομιλία να είναι εκτός σύνδεσης. Σε αυτή την περίπτωση περιμένετε ή αποστείλετε το ερώτημά σας μέσω e-mail. Η τεχνική υποστήριξη θα πρέπει να είναι και πάλι λειτουργική μέσα σε μόλις μερικά λεπτά.

Διαθέσιμες γλώσσες

Η υποστήριξη πελατών αυτή τη στιγμή διατίθεται σε μεγάλη γκάμα γλωσσών. Συγκεκριμένα:

αλβανικά, βουλγαρικά, κινέζικα, τσέχικα, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ελληνικά, εβραϊκά, ιταλικά, γιαπωνέζικα, κορεάτικα, λιθουανικά, πολωνικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα, ρωσικά, ισπανικά, ταϊλανδέζικα, τούρκικα, βιετναμέζικα.

Συνεπώς, η διαθέσιμη γκάμα γλωσσών είναι σχετικά μεγάλη, γεγονός που βοηθά να μειωθεί ο γλωσσικός φραγμός για πολλούς παίκτες. Εάν δεν βρείτε τη γλώσσα σας στη λίστα, χρησιμοποιήστε τα αγγλικά για να επικοινωνήσετε.

Πώς λειτουργεί η υποστήριξη πελατών

Σύμφωνα με την εμπειρία των ενεργών παικτών, η υποστήριξη πελατών υποφέρει από ένα πρόβλημα: είναι αρκετά αργή. Συνεπώς, εάν πρόκειται να λύσετε κάτι με τους εκπροσώπους της BetWinner, εξοπλιστείτε με μεγάλη υπομονή.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η αργή απάντηση από την τεχνική υποστήριξη μπορεί να προκληθεί και από το γεγονός ότι φτάνει ταυτόχρονα ένας μεγάλος αριθμός πανομοιότυπων ερωτημάτων, αλλά οι υπάλληλοι πρέπει να απαντήσουν ξεχωριστά. Ο ιστότοπος δεν διαθέτει μία ενότητα Συχνών ερωτήσεων στην ο οποία οι παίκτες θα μπορούσαν να απευθυνθούν στην προσπάθειά τους να λύσουν μόνοι τους το πρόβλημά τους.

Θα βρείτε πιο λεπτομερείς κανόνες στοιχηματισμού, για παράδειγμα σχετικά με το πως να βάλετε ένα στοίχημα, στην ενότητα Σχετικά με εμάς. Βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

Κοινωνικά δίκτυα

Η BetWinner έχει επίσης προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Instagram, το Twitter και το Facebook. Επίσης, μπορείτε να απευθύνετε τα σχόλιά σας εκεί.

Διεύθυνση επικοινωνίας:

Χρύσανθου Μυλωνά

Κτήριο 12 Αρμονία

Blog 1

1 ος όροφος, διαμέρισμα/γραφείο 15

3030 Λεμεσός

Κύπρος